Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Nix-film

  • Theo

    Beste mensen,

    Bekijk nog eens goed de Nix-film. Meteen na het fatale schot zie je achter het hek bij de Grassy Knoll boven in beeld een stip (hoofd) verschijnen, die ook meteen weer verdwijnt. Als of de schutter zich er van wil overtuigen, dat hij zijn werk goed heeft gedaan.

    Het is op het moment dat de secret service-man Clint Hill aanstalten maakt om op de auto te klimmen(stip verschijnt) en het moment dat hij in de auto zit (stip is weer weg!) het is maar een fractie van een seconde, maar overduidelijk in beeld. Adres naar de Nix-video: http://youtu.be/BRpncx0h10w

    Misschien verdient dit wat aandacht en onderzoek.

  • Frederik D

    Is al onderzocht. Zie bijvoorbeeld:

    http://educationforum.ipbhost.com/index.php?showtopic=1311

    John Kennedy is van achteren beschoten door Oswald. De meeste herseninhoud die uit Kennedy's hoofd kwam, schoot naar voren en dat wijst onverbiddelijk naar een schot van achter. Zie de Zapruder-film in very slow motion.

    Maar jij vindt Oswald als dader niet sensationeel genoeg? Jij hebt liever een spannend complot? Judyth Baker als schoolmeidenromannetjesminnares van de onschuldige Oswald? Jij houdt van complotten en begrijpt niets van de overheid?

    Van mij mag het een complot geweest zijn. Maar ik wil wel harde bewijzen. En die hebben de complotgelovigen niet.

    Oswald was hoe dan ook de schutter. Een tweede schutter is zeer, zeer onwaarschijnlijk.